sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Miesten VHH-viikko

Facebookissa Vähähiilihydraattinen ruokavalio -sivun tykkääjistä valitettavasti vain 15 % on miehiä. Miten saisimme enemmän miehiä mukaan sosiaaliseen mediaan? Lokakuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla sivulla pidetään miesten VHH-viikko! Joka päivä maanantaista (3.10.) sunnuntaihin (9.10.) esitellään VHH-ruokavaliota noudattava mies, joka näkyy myös blogimaailmassa. Viikon päätteeksi esittelyt lisätään myös tänne nettisivujen puolelle.

Kaikki naiset ja miksei vähemmistönä olevat miehetkin huomio! Kutsukaa aviomiehenne, miesystävänne, miespuoliset kaverinne, veljenne, isänne, poikanne ja muut sukulaismiehet mukaan. Nostetaan miesten osuus edes hieman lähemmäksi 50 prosenttia. Nyt kaikki miehet klikkaamaan tykkää-nappulaa ja mukaan sosiaalisen median keskusteluihin!

1 kommentti:

  1. Monet miehet pitävät karppausta naisten kotkotuksena. Itse olen aloittanut karppaamisen jo nelisen vuotta sitten - ja olen parikymppinen mies! :) Toimii kuitenkin erinomaisesti, joten eiköhän miehet suunnata sinne lihaostoksille ja aloiteta kaikki VHH jo tänään!

    VastaaPoista