keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Uutuuskirja Maanantaisoturin dieetti


Joululahjavinkki! Varpu Tavin kirjoittamaa Maanantaisoturin dieettiä pääsee lukemaan jo tämän vuoden puolella, sillä kirja julkaistaan 15. joulukuuta. Varpu on tuttu aiemmista vhh-ruokavaliota käsittelevistä kirjoistaan ja näimme hänet myös TV:ssä keskustelemassa A2 ruokaillassa. Seuraavassa kustantajan kuvaus kirjasta:

Kasvava joukko ihmisiä on kyllästynyt kaikkialla tarjolla olevaan mauttomaan bulkkiruokaan, ravinteettomiin, lisäaineita viliseviin eineksiin; he ovat kyllästyneet säkkimäiseen oloonsa, väsymykseen ja masennukseen. Kirja on vastaus kaikille heille: siirtykää syömään siten kuin ihmisen alun perin on tarkoitettu ruokailevan! Siirtykää syömään oikeaa, lähellä tuotettua, monipuolista, täysiarvoista, ravinteikasta - ja ennen kaikkea maukasta ruokaa.

Maanantaisoturin dieetti, jossa ikiaikainen metsästäjä-keräilijän ruokavalio siirtyy nykyaikaan, sopii niin kaikkiruokaisille kuin kasvissyöjille tai karppaajille.

Wholefood-trendi leviää maailmalla; Amerikassa laajenee oikean ruoan kauppaketju yhä useampiin kaupunkeihin, Ruotsissa opettelevat nuoret miehet leipomaan täysjyväleipää hapanjuureen, ja Suomessa yhä useampi kuluttaja valitsee luomua.

Varpu Tavi: Maanantaisoturin dieetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti