Kirjoja

Tältä sivulta löydät ajan tasalla olevia suomenkielisiä vähähiilihydraattista ruokavaliota käsitteleviä kirjoja. Kuvaukset ovat kustantajan tai kirjakaupan toimittamia. Voit kommentoida kirjoja tai ehdottaa uusia kirjoja luetteloon sivun alalaidassa.

Linkit johtavat suoraan nettikirjakauppaan, joten mieluisan kirjan ostaminen on helppoa, ja samalla tuet kirjailijan lisäksi näiden sivujen ylläpitoa.

Laihdu ilman nälkää on ainutlaatuinen perusteos hiilihydraattitietoisista ruokavalioista, joiden suosio on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat löytäneet niistä avun paino- ja terveysongelmiinsa.

Tässä kirjassa esitellään 13 hiilihydraattitietoista dieettiä sekä perustellaan kunkin dieetin vahvuudet ja heikkoudet. Kirjassa annetaan myös käytännön ohjeet hiilihydraattitietoisen ruokavalion noudattamiseen.

Kirjan luettuasi tiedät, kuinka lihomismekanismi toimii, miten saatat olla sotkenut hormonitoimintasi väärillä ruokavalinnoilla sekä sen, kuinka voit elää ja herkutella ilman syyllisyydentuntoja - ja samalla kroppaasi hellien.

Laihdu! helposti, hiilihydraattitietoisesti, hyväntuulisesti - Suositun Laihdu ilman nälkää -kirjasarjan ideoija ja pääkirjoittaja Varpu Tavi on koonnut yksien kansien väliin käytännöllisen oppaan hiilihydraattitietoiseen laihduttamiseen.

"Haaveiletko mielessäsi salaa, miltä näyttäisit hoikempana, hyvännäköisempänä, hyväkuntoisempana - ja kateellisten ihailemana? Kirja ylipainoisille, syömishäiriöisille, ikuisessa laihdutuskierteessä oleville, vatsalaukun ohitus- tai pantaleikkausta harkitseville, aikuistyypin diabeetikoille, huonoista kolesteroliarvoista kärsiville, epämääräisistä vatsavaivoista ja energian puutteesta kärsiville, juhlakauden jälkeisiä muutamia lisäkiloja pudottaville ja parempaa terveyttä tavoitteleville normaalipainoisille. Vasta-alkajan opas hiilihydraattitietoisen ruokavalion aloittamiseen, ilman monimutkaisia tieteellisiä selityksiä"

Karpin keittokirja: herkkuja vähillä hiilareilla - 300 ruokaohjetta vähähiilihydraattiseen ruokavalioon - runsas nelivärikuvitus! Tästä kirjasta löytyy vain vähän, mutta hyviä hiilihydraatteja!

Karppaus, eli vähähiilihydraattinen elämäntapa kasvattaa suosiotaan Suomessa. Karppaaja voi syödä laihduttaessaankin ruokia, joista muilla dieeteillä voi vain uneksia.

Karpit ovat innokkaita ja kekseliäitä kokkeja. Miltä tuntuisi laihduttaa syömällä salami-jauhelihapihvejä, moussakaa, pohjatonta pitsaa, mutakakkua tai pähkinäsuklaa-pikkuleipiä?

Noudatitpa sitten Atkinsiä, Zonea, Montignacia tai kotimaisittain Pellinki-dieettiä, löydät tästä kirjasta ohjeet herkullisiin, monipuolisiin vähähiilihydraattisiin aterioihin ja välipaloihin.

Totuus hiilihydraateista: mitä jokaisen karppaajan tulisi tietää - Ann Fernholm nostaa kiivaana vellovan karppauskeskustelun aivan uudelle tasolle. Muotidieettien sijaan on aika tarkastella niitä vaikutuksia, joita jatkuvasti koholla oleva verensokeri aiheuttaa ihmiselle ja koko kansanterveydelle.

Fernholm osoittaa vääriksi jo pitkään voimassa olleet ruokasuositukset, jotka ovat saaneet meidät syömään vähemmän rasvaa, mutta epäterveen suuria määriä hiilihydraatteja. Sen seurauksena olemme yhä lihavampia ja sairaampia.

Tiedämme jo hyvin, että hiilihydraattien määrä ja laatu ruokavaliossa vaikuttaa painoon. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet kaikki ne dramaattiset vaikutukset, joita etenkin korkean glykeemisen indeksin hiilihydraateilla on terveyteemme. Olemme sokeroimassa itsemme kuoliaiksi.

Fernholm on kaivautunut suorastaan salapoliisin ottein virallisten ravintosuositusten alkulähteille. Tuloksena on ravisuttava teos ruokailutottumustemme terveysvaikutuksista.

Hyvän olon keittokirja: opas vähähiilihydraattiseen ja ravinteikkaaseen ruokavalioon - Lääkäri Antti Heikkilän vallankumouksellinen Ruoka ja terveys -teema jatkuu! Lähtökohtana on vähähiilihydraattinen ja ravinteikas suomalainen ruoka.

Sydänkohtaus tai syöpä - uusi näkemys tautien synnystä perustuu tulehdukseen. Sairauksien taustalla voi olla vähäravinteinen ruoka, joten oikealla ruokavaliolla voidaan estää tulehduksen syntyminen.

Hyvän olon keittokirja on monipuolinen opas vähähiilihydraattisten ja ravinteikkaiden ruokien valmistukseen kotikeittiössä. Se on jatkoa 2002 ilmestyneelle Elämän paras aika -kirjalle, jonka perusväittämä on, että voimme itse vaikuttaa terveydentilaamme syömällä oikein. Lääkkeet vaikuttavat vain sairauksien oireisiin, kun oikea dieetti hoitaa sairauksien syitä.

Lukijat ovat raportoineet dramaattisen painonpudotuksen lisäksi kolesteroli- ja verensokeritason sekä verenpaineen laskusta. Samalla hyvän olon tunne ja energisyys ovat lisääntyneet ja unen tarve vähentynyt.

Antti Heikkilä esittelee kirjassa lempireseptinsä. Runsaan reseptivalikoiman ansiosta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta voi tulla myös sinulle elämäntapa. Opit samalla ymmärtämään insuliinin vaikutusmekanismin ja näet länsimaisten terveysongelmien syyt. Opit myös, mikä on rasvan todellinen merkitys kehollemme, ja mitkä rasvat ovat terveellisiä

Tri Atkinsin uusin painonpudotusohjelma näyttää, kuinka on mahdollista laihtua tarvitsematta kärsiä lainkaan nälkää. Laihduttamisen lisäksi ohjelma tähtää kaikinpuoliseen hyvinvointiin.

Noudattamalla Atkinsin ruokavaliota voit unohtaa kalorien laskemisen. Rasva sulaa pois, ja sen alta paljastuu terveempi ja kiinteämpi keho. Tunnet olosi energisemmäksi ja vapaammaksi erilaisista vaivoista aina diabeteksesta sydänvaivoihin.

Miten yksi ruokavalio voi saada kaiken tämän aikaan? Yksinkertaista! 95 prosentilla kaikista ylipainoisista ihmisistä ongelmat johtuvat häiriintyneestä aineenvaihdunnasta, eivät syömätavoista.

Onko karppaus vaarallista? - Tukkiiko karppaus verisuonet? Tappaako se diabeetikot? Väitetään, ettei karppauksen pitkän ajan turvallisuudesta ole riittävästi tutkimustietoa. Viime vuosina tilanne on kuitenkin korjaantunut jossakin määrin, tosin tieto uusista tutkimuksista ei välttämättä kantaudu varoittelijoiden korviin.

Aktiivinen nettikeskustelija ja bloggaaja Jari Ristiranta on penkonut olemassaolevat pitkäaikaistutkimukset karppauksen terveysvaikutuksista. Tässä e-kirjassa kurkistetaan karppaajan verisuoniin ja pengotaan diabeetikoiden kuolleisuustilastoja. Pääsemme tutustumaan oikeiden ihmisten elämään ja terveyteen. He noudattavat ihan oikeaa vähähiilihydraattista ruokavaliota, ja heidän terveydentilaansa seuraavat oikeat tutkijat. Lue, mikä on tutkijoiden vastaus kysymykseen: "Onko karppaus vaarallista?"

Lue myös: Kirjoituksia kirja-tunnisteella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti