tiistai 3. tammikuuta 2012

Fit Karppaaja -lehti ilmestyy huomenna 4.1.

Aller Media julkaisee huomenna Suomen ensimmäisen karppaajille suunnatun lehden. Lehdestä löytyy mm. karppauksen aloitusopas, eri tyylejä vähentää hiilihydraatteja, reseptejä, julkkisten haastatteluja, onnistumistarinoita ja asiantuntijoiden neuvoja. Toivottavasti tällä kertaa valitut asiantuntijat todella tietävät, mitä karppaus on ja mitä se ei ole.

Lehti ilmestyy keskiviikkona 4. tammikuuta, ja sen hinta on kansikuvan mukaan 4,90 euroa. Lehteä julkaistaan ilmeisesti aluksi vain yksi 30 000 painoksen numero. Toivoa tietenkin voi, että jos lehti on hyvä ja se menee kaupaksi, niin kustantaja saattaa julkaista lisääkin numeroita jatkossa.

”Karppauksen suosio on ollut valtava ja yllättänyt kaikki. Olemme tehneet lehden, josta saa kattavasti asiallista tietoa. Lehtemme on positiivinen ja kannustaa lukijaa löytämään hyvän olon”, Fit-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa sanoo. Lehden toimituspäällikkö Anne Luhtala puolestaan karppaa itsekin. Annen blogista voi lukea lisää hänen kokemuksistaan.

Lue myös: FIT Karppaaja -lehti saa toisen numeron 3.4.

14 kommenttia:

 1. kiva että tällänen ilmestyy, ei tarvii ostaa kirjoja...

  VastaaPoista
 2. Mistähän sen saa ostaa, tuleeko se vain Hesaan valittuihin paikkoihin vai saako sen muualtakin? Vai saako sen netin kautta?

  VastaaPoista
 3. Eipä ilmestynyt ainakaan Akateemiseen kirjakauppaan eikä pariin R-kiskaan.

  VastaaPoista
 4. Sorry edellinen! Minä elin tänään jo neljättä päivää.

  VastaaPoista
 5. Voiko lehteä tilata kotiin? Jos voi, niin mistä?

  VastaaPoista
 6. Karppaus.infosta löytyi linkki, josta saattoi etsiä oman seudun myyntipisteet. Huomenna sitten nähdään, löytyykö vai onko jo loppuunmyyty.

  VastaaPoista
 7. Lääkäreiden Antti Heikkilän ja Olli Sovijärven mukaan pekoni ei aiheuta insuliinivastetta, eikä siksi lihota. Mitä mieltä olet Jari?

  VastaaPoista
 8. Kyllähän pekonista taitaa insuliinivaste tulla, mutta ei se sen enempää lihota kuin muukaan ruoka. Varmaankin auttaa suurta osaa väestöstä pysymään kylläisenä.

  Kukahan on vetänyt mutkat suoraksi, toimittaja vai lääkärit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö karppaus lehteä enään tehdä,odotamme jatkoa kovasti.

   Poista
 9. Hyvä kysymys, lehdessä varmaan tiedetään. Mutta eikö Antti Heikkilä ole tätä ennenkin esittänyt? Vai pettääkö muistini?

  VastaaPoista
 10. En ole varma, mutta en olisi kovin yllättynyt.

  VastaaPoista
 11. Ainakin viime viikolla Vuokatin Katinkullan S-Marketissa oli iso nippu lehtiä, ostettiin, kun siellä lomailtiin, ihan vielä ei kyllä aloitettu karppaamaan, hyvä lukea ohjeita ensin!

  VastaaPoista
 12. Tänään Jumbon Prismassa oli vinopino nro 2/2012- lehtiä :) 4,90€

  VastaaPoista
 13. Jos jollain olisi ylimääräisenä tai tarpeettomana Karppaaja fit lehti nro 1 niin ostaisin/vastaanottaisin sen mielelläni.

  ppph68@suomi24.fi

  VastaaPoista