keskiviikko 10. elokuuta 2011

Vilkas mediaviikko

Nelosen uutiset kertoi 2.8., että karppauksesta on apua diabeteksen hoitoon. Uutispätkässä haastateltiin diabetekseen aiemmin sairastunutta taksikuskia, joka oli VHH-ruokavalion avulla laihtunut ja saanut verensokerinsa hallintaan. Videon voi katsoa Ruutu.fi-palvelussa: Karppauksesta apua diabeteksen hoitoon?

Iltalehti kertoi nettisivuillaan 6.8. kahden suomalaiskaunottaren ruokavaliosta. Malli ja ex-missi Noora Hautakangas sekä malli ja juontaja Satu Tuomisto molemmat noudattavat vhh-ruokavaliota. Kesäkilot ovat pysyneet tällä keinolla kurissa. Lue jutut: Noora Hautakangas vannoo karppauksen nimeen ; Satu Tuomisto suosii rasvaa ja proteiinia

YLE Perämeri kertoi 8.8., että karppaamisen suosio on kasvussa. Alueen ravintoloissa tilataan yhä useammin vähähiilihydraattisia aterioita, ja karppaaminen on suosittua erityisesti naisten keskuudessa. Lue koko juttu: Karppaamisen suosio kasvussa

Metro-lehti otti 9.8. miehisemmän näkökulman ja kertoi, miten kaljamahasta voi päästä eroon vähähiilihydraattisella ravinnolla ja kuntoilulla. Mukana on myös ateriaesimerkkejä. Jutun voi lukea näköislehdestä (sivu 10).

Jatkoakin on jo luvassa. Huomenna 11.8. iltakuudesta kahdeksaan vietetään Radio Suomessa hyvinvointi-iltaa. Syömisestä ja ruokavaliosta keskustelevat Reijo Laatikainen ja Mikael Fogelholm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti